OYUNCULARIM BU GALİBİYETİ HAK ETTİ

"Mondihome Kayserispor, MKE Ankaragücü'nü 3-2 Yenerek Büyük Bir Dönüşe İmza Attı"

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında evinde MKE Ankaragücü'nü 3-2 mağlup eden Mondihome Kayserispor'da teknik sorumlu Hari Vukas, maçın ardından oyuncularını ve takımın performansını değerlendirdi. Vukas, oyuncularının sahaya koyduğu karakterle galibiyeti hak ettiklerini belirterek, maçın inanılmaz bir dönüşe sahne olduğunu ifade etti.
Basın toplantısında konuşan Vukas, ilk yarıda zorlu bir mücadele yaşandığını ve konsantrasyon eksikliği nedeniyle 2 gol yediklerini açıkladı. Ancak, ikinci yarıda oyuncu değişiklikleri yaparak oyunun ritmini değiştirdiklerini ve hızlarını artırdıklarını vurgulayan Vukas, evlerinde 2-0 geri düşmelerinin kolay olmadığını ancak oyuncularının gösterdiği karakterle büyük bir dönüşe imza attıklarını söyledi.
Vukas, oyuncularının sahadaki iyi performansını övgüyle anlatarak, "Çok iyi bir mantalitemiz vardı sahada. Onların hepsini kutluyorum. Teşekkür ediyorum hepsine. Bu enerjiyi, sahada gösterdiğimiz bu mücadeleyi devam ettirmemiz lazım" şeklinde konuştu. Mondihome Kayserispor'un galibiyeti, takımın moral ve motivasyonunu yükselterek gelecek maçlara olan inancını artırabilir.